יום ראשון, 15 באפריל 2012

הברוסקטה






פותחים את הבוקר על הצד הטוב.
לכל מטבע יש 2 צדדים, לכל סיפור יש 2 גרסאות, מה שבטוח זה שאנשים תמיד אוהבים לבחור צד.
אנחנו יושבים במטבח, קצת עייפים, ועם חשק לנשנש משהו, אחרי עומס של מאכלים מבושלים בחג הדבר שנראה הכי אידיאלי הוא לקחת באגט למרוח עליו דברים טובים ולהכניס לכמה דקות לתנור.
לא משנה מאיזה צד תסתכלו על זה זה טעים גם הצד העליון וגם הצד התחתון, גם הצד הפריך וגם הצד היותר חרוך, פשוט כייף.
הברוסקטה: כמה דקות הכנה, הרבה דקות של קראנצ' משובח.
להכנת הברוסקטה:
באגט פרוס פרוסות אלכסוניות
שמן זית
שום והרבה
עגבניות שרי
עלי בזיליקום טריים
ממרח פסטו- מומלץ לא חובה.
גבינת עיזים- סנט מור.
2 גרסאות להכנה:
א - מורחים את הפרוסות בשמן זית ושום, סוחטים מעל עגבנייה, פורסים גבינה ומכניסים לתנור עד להשחמה( ניתן למרוח גם פסטו)/
ב - מורחים את הפרוסות בשמן זית, שום וגבנייה סחוטה, מכניסים לכמה דקות לתנור, מוציאים ומסדרים מעל עגבניות, גבינת עיזים ועלי בזיליקום טריים.
מגישים ליד לימונדה קרה ופותחים את השבוע כמו שצריך.