יום שבת, 7 באפריל 2012

מחלבת אלטו





פסח תקופה נהדרת לטיולים, השמש מתחילה לחמם את הכל, הכל מסביב מתחיל לפרוח וזה הזמן לצאת לטייל, ישראל מלאה במקומות יפים, מפלים, יקבים ומחלבות.
אנחנו תמיד מעדיפים את המקומות הקטנים, אותם מקומות שלא התמסחרו עדיין, אותם מקומות שמזכירים קצת את ארץ ישראל של פעם, הפשטות, העדינות והאנשים שמחייכים, אז נכנסנו לאוטו ונסענו לגליל שם כמה דקות אחרי עכו בכביש עכו נהרייה פנינו ימינה לקיבוץ שומרת בתוך הקיבוץ מסתתרת מחלבה ביתית קטנה,
מחלבת אלטו מחלבת בוטיק כפרית ומשפחתית, את המקום מנהל אריאל  ומשפחתו, איש חביב וחייכן שהיה רפתן שנים רבות ומייצר בעסק משפחתי גבינות מחלב עיזים בלבד.
נכנסו וראינו כ"כ הרבה גבינות בכל כך הרבה טעמים שלא ידענו מה להתחיל לטעום קודם, רק ידענו שהגענו למקום הנכון, גבינות קממבר, קצ'וטה, מונטסיין, בלו צ'יז, גאודה, חמאה עיזים, סנט מור ואפילו גבינות עיזים דלות שומן, כמו שהזכרנו העסק הוא עסק משפחתי קטן וכל מי שנכנס מתקבל בחיוך ומוזמן לטעום.
אז מה ההמלצה שלנו? להיכנס להכיר, לטעום, לארוז כמה גבינות ולחצות את הכביש - לכל אורך הכביש המקביל יש רצועת חוף יפיפיה.
לבחור מקום עצירה מול הים , לפרוס הכל ולהנות מפיקניק אביב מושלם.


מחלבת אלטו: 
טל/פקס: 04-9854802