יום חמישי, 11 באפריל 2013

בראוניז פקאן


כול אחד מאתנו גדל על משחקי הפאזל, ההוראות הן די פשוטות, הרכבת תמונה בצורה בה כול החלקים מתאימים ומרכיבים יחד תמונה מושלמת.
מסר לחיים? האם באמת כול החלקים צריכים להתאים כדי ליצור תמונה מושלמת?, אני לא מאמינה שתמונה  מורכבת מחלקים שמתאימים אחד לשני.
בדיוק כמו בחיים, חוסר ההתאמה, הקשיים, הניגודים הם שיוצרים לנו את התמונה המושלמת, אז מה אם יש חלקים חסרים, אז מה אם יש חורים שאי אפשר לסגור? מה שחשוב הוא שהכול יחד יוצר משהו טוב, ממש כמו בראוניז  הפקאן שהכנו:





 לבראוניז פקאן
לתבנית בגודל של   22X23
180גרם חמאה או מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר משובח
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1 כוס של קמח לבן
4 כפות מלאות קקאו משובח
100 גרם פקאנים קלופים טבעיים
כפית תמצית וניל
3 ביצים
 
ההכנה:
ממיסים יחד מעל אדים או בפולסים קצרים במיקרוגל את השוקולד, הסוכר והחמאה, מערבבים היטב, מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות, לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו , מוסיפים מחצית מהפקאנים.
משמנים קלות תבנית- רצוי מרופדת בנייר אפייה, מעבירים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל פקאנים.
אופים בחום של 170-180 מעלות, כחצי שעה, מצננים ואז חותכים לקוביות.