החשק למשהו מתוק, אי אפשר להסביר אותו אבל הוא קיים כמעט בכל אחד ובכל גיל.
החשק לעוגה טובה, רכה ועשירה בקרם שוקולד, גם הוא קיים כמעט בכל אחד.
החשק למקופלת שוקולד או לפירורי חלווה גם הוא מתעורר מידי פעם.
יום צילומים ארוך וצבעוני
מבט קצר אל השעון מסמן לנו שאין עוד הרבה זמן לאור הנהדר שנכנס מבחוץ ואז מחליטים לעשות עוגה חגיגית, עוגה של 4-5 שכבות, מצופה בקרם שוקולד-שמנת, מעליה חתיכות של חלווה ו"מקופלת", עוגה שכל אחד ישמח לקבל, עוגה שלא דורשת אפייה ולא לוקחת הרבה זמן של הכנה.
חצי שעה היא עומדת שם: עוגת הפנקייק, הנחנו אותה על השולחן, האור מבחוץ היה מושלם וגם היא....
לפנקייק:
מחבת בקוטר של 24 אם אין אז 26
1 יוגורט
2 ביצים1/2 1 כוסות קמח תופח
1 כפית תמצית וניל
4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
4 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 שקית של סוכר וניל.
להכנת הפנקייק:
מערבבים הכל בקערה, יוצקים למחבת משומנת קלות כמות של מצקת מהבלילה- מקפידים שקוטר הפנקייק יהיה בקוטר המחבת, כשצד אחד מתחיל להתגבש ומתחילות בועות קטנות הופכים לצד השני, חוזרים על הפעולה עד שיש לפחות 4 - 5 פנקייקס גדולים, (אם נשארת בלילה אפשר להכין כמה קטנים לנשנוש), מצננים ומניחים בהתחלה אחד על השני כדי לוודא שכולם באותו הגודל, אם לא ניתן לחתוך מהקצוות כדי להתאים את הגודל.
לקרם השוקולד:
1 מיכל שמנת מתוקה
כוס אחת של חלב
1 חבילה של פודינג בטעם שוקולד( מומלץ בטעם שוקולד מריר).
הכנה:
מקציפים יחד את כל החומרים עד שהכל מתגבש לקרם.
לפיזור מעל:
חבילה אחת של מקופלת מפוררת קלות, חלווה מפוררת בכמות שאוהבים.
הרכבת העוגה:
בצלחת רחבה ושטוחה מניחים את הפנקייק הראשון, מורחים קרם שוקולד ומניחים עוד פנקייק, כך חוזרים על הפעולה עם כל הארבעה, לאחר מכן מצפים את העוגה בקרם השוקולד ומפזרים מעל חלווה ומקופלת.
אף אחד לא יאמין לכם שעשיתם עוגה כ"כ מושלמת ובלי תנור.....