תהיה מי שתהיה, ותעשה מה שתעשה, כשאתה באמת רוצה משהו,
זה מפני שהמשאלה הזאת מקורה בנשמתו של היקום. זאת היא השליחות שלך על פני האדמה."
כמה אנשים אתם מכירים שהסתכלו אחורה ואמרו לעצמם
"א רק הייתי עושה דברים אחרת", כמה אנשים אתם מכירים שנשארו
בתוך בועה וחשבו לעצמם שאלו החיים מתוך הרגל, או מחויבות, או כי
זה מה שמצפים מהם לעשות – את הדבר הנכון..
כמה אנשים כאלו מצאו עצמם שנים אחרי מצטערים שלא העזו,
מצטערים שלא ניסו, מצטערים שפיספסו..
קינוח בכוסות בתיק האוכל שלנו, שכבות של טעמים שמשלימים אחד את השני,
כזה שלוקח כמה דקות להכין, כזה שאי אפשר לפספס איתו- כדי שלא תתחרטו אח"כJ.
מצרכים:
לתחתית:
300 גרם עוגיות חמאה טחונות גס .
למוס השוקולד המריר:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 חבילה שמנת להקצפה
1/2 חבילת שמנת להקצפה לתהליך השני
1 כפית ליקר קפה\ ברנדי- לא חובה.
למוס השוקולד הלבן:
150 גרם שוקולד לבן
1/2 חבילה שמנת להקצפה
1 כפית תמצית וניל
1/2 חבילת שמנת להקצפה לתהליך השני
לשכבת פירות היער:
500 גרם פירות יער קפואים\ אוכמניות קפואות
1/2 כוס סוכר
1 מקל קינמון
1 כף קורנפלור מומסת 1/4 כוס מים.
לקישוט: 50 גרם פולי קקאו גרוסים.
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד המריר עם חצי מיכל שמנת ומעבירים למקרר לשעתיים.
חוזרים על אותה הפעולה עם השוקולד הלבן.
לאחר שעתיים מקציפים כל קערת גנאש שוקולד שהתגבש עם מחצית קופסת שמנת.
מעבירים את 2 המוסים לשתי שקיות זילוף ומעבירים למקרר.
מבשלים בסיר קטן את מרכיבי שכבת פירות היער כ- 5 דקות ומצנים 10 דקות.
מסדרים כ- 4-5 כוסות בינוניות מסדרים את השכבות והעוגיות לפי העדפה, מומלץ להתחיל עם העוגיות בתחתית ולשמור מעט לפיזור מעל.
מפזרים פולי קקאו גרוסים מעל ומעבירים למקרר עד להגשה.