סקונס פירות יער
זה האור המיוחד שמושלם לכל תמונה בה, זה האוויר הקר שלה לאורך כל היום, זה שמחייב אותך להיכנס לפאב כבר בעשר בבוקר, אלו האנשים המנומסים שמחייכים אלייך בכל מקום, אלו שלא דוחפים ברכבת התחתית, שמבקשים סליחה על כל דבר, זו הבירה הקרה מול הרוח על בניין גבוה שצופה אל כל העיר, אותה רוח שגרמה ללחיים שלי להיות אדומות ולבועות הבירה להצחיק אותי בכל שלוק.
אלו השווקים האינסופיים ומסיבות התה של ארבע אחה"צ במקומות מגניבים, זה הסקונס שטעמתי שם במסיבת התה הראשונה שלי וזו העיר שהתאהבתי בה ממבט ראשון, זאת שכבשה לי את הלב ומשאירה אותי תמיד עם טעם של עוד, ממש כמו הסקונס הקסומים האלו, תה משובח בקנקן, געגועים ללונדון וסקונס עסיסיים עמוסים בפירות יער בתיק האוכל שלנו
מצרכים:
3 כוסות קמח
1 כפית שמרים
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר
150 גרם חמאה בטמפ' החדר\ רכה
2 ביצים
1 כוס ריוויון , או יוגורט בטעם טבעי
1/4 כוס חלב פושר
100 גרם קונפיטורת פירות יער
אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח , הסוכר, השמרים , יוצרים גומה ושופכים לתוכה את שאר המרכיבים, מלבד הקונפיטורה, מערבבים היטב בעזרת כף עץ- אמור להתקבל בצק דביק מאוד על גבול הדליל, במקרה הצורך ניתן להוסיף עוד רבע כוס חלב.
משאירים להתפחה בקערה מכוסה ואחכ מערבבים שוב , יוצקים חצי גובה של מסה לתבנית שקעים מרופדת ומניחים כף גדושה של קונפיטורה, בעזרת כפית מערבבים בזהירות ומערבבים מעט את הקונפיטורה בכל מאפה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל- 20- 25 דקות.
מגישים חם.