יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

סמבוסק גבינה‎



"אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים",,, אז אל תחכו, אל תחכו שיהיה מאוחר מידי כדי להגשים, כדי לרצות כדי לגרום לדברים לקרות, תקומו , תגשימו, תגרמו לדברים לקרות.
תסגרו על מנת לפתוח. 
לקפל ולסגור, לאטום ולבדוק שהכל סגור , בדיוק כמו שצריך, יש דברים שצריך לסגור על מנת שמשהו אחר יפתח,  כיסוני סמבוסק פריכים מלאים בגבינה שרק מחכים שמישהו יפתח אותם, יפתח ויחייך.
כיסי גבינה של סתיו אצלנו בתיק האוכל.





סמבוסק גבינה

לבצק :

3.5 כוסות קמח תופח
150 גרם חמאה
250 גרם גבינה לבנה
כפית מלח
למלית:
 100 גרם גבינת ריקוטה 
150 גרם בולגרית מפוררת
חצי כפית מלח

לציפוי: ביצה טרופה ושומשום ( לא חובה)

ההכנה:

לשים יחד את הבצק לבצק אחיד ומשאירים לנוח על השיש 10 דקות
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ על משטח מקומח קורצים עיגולים בעזרת קורצן או כוס .
מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית ומניחים כפית במרכז כל עיגול, מקפלים ומהדקים בעזרת מזלג .
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מצפים בביצה טרופה ושומשום ואופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות.