יום שני, 5 בספטמבר 2016

מעדן שוקולד בננה וקרם קוקוס


פינוקים של בוקר, פינוקים של ערב ובכלל פינוקים כשבא משהו מתוק, כשרוצים הפסקה קצרה מהיום, הפסקה קרירה כזאת שתיתן לנו אנרגיה להמשיך.
החיבור בין שוקולד משובח, לקרם קוקוס שמגיע מעליו, אותו חיבור של ביס מלא בטעמים עם קראנצ'יות בתוכו.
המעדן המפנק הטבעוני בתיק האוכל שלנו שלנו ובקרוב אצלכם במקרר


מצרכים:
3  בננות 
4 מעדנים  שוקולד סויה של תנובה
1 מיכל של קרם קוקוס.
3 כפות אבקת פודינג בטעם וניל
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שבבי בננה מיובשת
אופן ההכנה:
לילה לפני מעבירים את פחית קרם הקוקוס הסגורה למקרר לפחות ל- 15 שעות, לאחר מכן כשפחית קרם הקוקוס קרה מפרידים בעדינות את הנוזל מקרם הקוקוס שהתקשה,
מקציפים אותו עם אבקת פודינג הווניל ושומרים בקירור
טוחנים יחד את הבננות , תמצית הווניל ומעדני השוקולד למחית אחידה ומעבירים לכוסיות אישיות, מכסים בקרם קוקוס מעל מעדן השוקולד ושומרים בקירור.
לפני ההגשה שוברים מעט בננה מיובשת מעל ומגישים.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה