יום חמישי, 20 בפברואר 2014

mac & cheese


להכיר מישהו באמת זה אומר לדעת בדיוק מה הוא אוהב בכל דבר, להכיר מישהו באמת זה אומר להגיע לבית ולבשל משהו שאת יודעת שהוא הכי ישמח לאכול ברגע שהוא יכנס, להכיר מישהו באמת זה לקלוע לטעם הנכון, להכיר מישהי באמת זה לקחת את המנה שלה ולהניח אותה בדיוק בכלי שיהיה לה הכי כייף לאכול אותה, כשהמנה נכונה והכלי עוטף אותה נוצרת שלמות, המנה  הקלאסית  אפויה בכלי שהוא בחר כי רק ככה באמת הכי כיף לאכול אותה.



מרכיבים:
500 גרם פסטה בצורה שאוהבים מבושלת ומסוננת ממים
פלפל לבן- כפית שטוחה
כוס חלב
50  גרם חמאה
 כפות קמח
קמצוץ אגוז מוסקט
מלח- לפי הטעם
כוסות של גבינה מגוררת מכל סוג שאוהבים
ההכנה
בסיר ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח והמוסקט, מערבבים עד שהקמח מקבל ריח אגוזי ומוסיפים את החלב, מערבבים עד שאין גושים ומסירים מהאש מוסיפים את הגבינה המגוררת ואת הפסטה, משמנים כלים לאפייה בתנור או תבנית משפחתית בשמן זית וממלאים את הכלים בפסטה על הגבינות, אופים בחום של 200 מעלות כרבע שעה או עד לדרגת  הקריספיות שאתם אוהבים ומגישים בהמון אהבה.



תגובה 1:

  1. איזה טקסט כייפי למנה שאנחנו מאד אוהבים בבית אצלנו. אלא שאנחנו קצת יותר מושחתים ובמקום חלב שמים... שמנת מתוקה.

    השבמחק