יום שני, 22 באוקטובר 2012

לסיום היום הזה, מתוק.


פוסט מסיים לטיול השטח שלנו מסתיים בצורה מתוקה, אחרי שנסענו קילומטרים רבים, אחרי שבישלנו בשטח, בסופו של  היום הזה  ישבנו בחצר בבית ברמות נפתלי, באויר הייתה תחושה של קרירות ועייפות, תחושה של רוגע שהבהירה לנו שזה הרגע המושלם למשהו מתוק, המתוק שייתן סיומת מושלמת ליום הזה, קינוחי שטח הלקוחים מתנועות נוער עם קצת שידרוגים .
ישבנו על כסאות עץ רחבים ופשוט נתנו לשקט ולטבע להשתלט לנו על המחשבות,בחיים  לפעמים לא צריך הרבה  כדי להיות מאושרים, כל מה שצריך הוא להיות עם מי שעושה אותך מאושר, בית קטן, שטח קטן מסביב ופשטות פשטות שגורמת לנו להיות מאושרים, ידענו שהסיומת המתוקה חייבת להיות פשוטה, כזאת שלא תיקח לנו הרבה זמן איכות מהטבע שמסביב. כמה דקות אחרי ישבנו בחזרה בכסאות העץ מצויידים בכפיות , בדיוק מה שהיינו צריכים לסיום היום הזה, מתוק.






בננות בשוקולד: מתכון ל- 4
4 בננות בשלות
חבילת שוקולד מריר משובחת- כמאה גרם.
ההכנה:
לוקחים כל בננה ובעזרת סכין חדה חורצים בה חריץ ארוך לאורך החלק הפנימי שלה, לתוך חריץ זה נועצים קוביות של קוקולד ומניחים על האש( ניתן גם בתנור גריל ביתי בתבנית עם נייר אפייה). 
מומלץ להגיש לצד כוסית של משקה חריף.






 פירות מזוגגים עם ג'ינג'ר
פירות העונה: שילוב מומלת- אפרסמון, אפרסק, מנגו ואגס.
4 כפות סוכר חום
1/2 כפית של ג'ינג'ר טרי כתוש או באבקה.
1/4 כפית של קינמון
קמצוץ פלפל שחור גרוס
5 כפות של וודקה \ או יין לבן למי שמעדיף טעם עדין יותר..
ההכנה:
פורסים את כל הפירות לרצועות או לקוביות- לפי העדפה
מניחים מחבת על האש ובתוכה את הפירות, מהרגע שהם מתחילים לתסוס במחבת מוסיפים את הסוכר החום, הקינמון, הפלפל והג'ינג'ר, מערבים הכל יחד עד שהסוכר נמס והפירות מזוגגים, מוסיפים את הוודקה או היין הלבן ומכבים לאחר 3 דקות.
מגישים חם ועם כפיות מסביב.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה