יום חמישי, 11 באוקטובר 2012

קאפקייקס גבינה חמה גבינה קרה

מעטים הם האנשים שמצליחים לשלב כמה אהבות יחד, לשלב בין כמה דברים שאוהבים לעשות, לשלב בין האנשים שהם אוהבים, לשלב בין תחביבים.תמיד אמרו לנו את המשפט "אי אפשר לחגוג על שתי חתונות" וכך מגיעה הבחירה, הבחירה בין אהבה אחת לאחרת, הבחירה בין משהו חשוב למשהו חשוב פחות. בעולם שבו יש גם ככה יותר מידי בחירות לעשות כל יום, בעולם בו כל החלטה שאנחנו עושים מרגישה גורלית, בעולם שכזה צריך למצוא לפחות את הדבר האחד שבו לא צריך לבחור, אז חיפשנו ומצאנו את הדרך ל"חגוג על שתי חתונות". מעטים הם האנשים שיסרבו לעוגת גבינה אפויה, מעטים הם האנשים שיסרבו לעוגת גבינה קרה עם פירורי וניל.הקאפקייקס שלא מצריך לבחור בין עוגת גבינה אפויה לעוגת גבינה קרה עם פירורים, בחלק התחתון קאפקייק אפוי עם וניל וגבינה, בחלק העליון מלית גבינה בטעם וניל ופירורי עוגה, תיק אוכל בוחרים שלא לבחור, פשוט ליהנות.






קאפקייקס גבינה חמה גבינה קרה – כמות ל- 12 יחידות

·         1 כוס סוכר

·         2 ביצים

·         2.5 כוסות קמח תופח

·         קמצוץ כפית מלח

·         כפית גרידת לימון- מומלץ

·         1 כוס של גבינה לבנה 5%

·         1 כף תמצית וניל משובחת

·         120 גרם חמאה רכה



לחלק  העליון: הגבינה הקרה

1 מיכל של גבינה לבנה ( 250גרם )

1 מיכל של שמנת מתוקה

1/2 כוס חלב

1 פודינג וניל



ההכנה:

חלק א':

מחממים מראש תנור ל-180 מעלות
מקציפים יחד  את החמאה והסוכר ומוסיפים את הביצים  

מקציפים במהירות נמוכה ומוסיפים חצי מכמות הקמח, לאחר מכן מוסיפים את גרידת הלימון, המלח,הגבינה הלבנה והווניל ואז את יתרת הקמח.

מניחים מנז'טים בתבנית שקעים וממלאים כ-  2/3 מגודל המנז'ט אופים כ- 20 דקות ומצננים.

חלק ב':

מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב, פודינג הוניל והגבינה הלבנה, לאחר שהכל מתגבש מעבירים לשקית זילוף גדולה- ניתן להשתמש בכף לעיטור במקום ושקית התוצאה תהיה טעימה אבל פחות יפה.

לוקחים כל קאפקייק ובעזרת סכין חדה מורידים את התלולית מהחלק העליון שלה כך שנוצר משטח ישר על כל קאפקייק,  את כל החלקים שחתכנו מעבירים לקערה ומפוררים בעזרת הידיים.

מעטרים את החלק העליון של כל קאפקייק במלית הגבינה הקרה ומפזרים מעל פירורי עוגת גבינה מהחלק העליון שחתכנו ופוררנו.




תגובה 1: