כי אין כמו להמשיך מסורת,כי אין כמו לקבל בחג משלוח מנות שכל המתוקים בו הם עבודת יד , אז בדיוק בשביל המסורת, בדיוק בשביל ההרגשה שמישהו אחר חשב עליך , בדיוק בשביל זה מכינים אותן כל שנה, אוזני ההמן המסורתיות בצורה קצת שונה:)
מצרכים:
3+ 3/4 כוסות קמח לבן
200 גרם חמאה \ נטורינה
1 ביצה
1/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קורנפלור
למלית:
ממרח שוקולד מהסוג שאוהבים.
לציפוי: אבקת סוכר
ההכנה:
- במעבד מזון או בלישה ידנית מעבדית את הבצק לבצק אחיד , עטופים בניילון נצמד ומעבירים לעשר דקות למקרר.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדיים כל חלק על משטח מקומח לעלה דק.
- חותכים בעזרת סכין או גלגלת פיצה ריבועים בגודל של 5X5 ס"מ ומניחים במרכז כ אחד מהם כפית ממרח.
- מהדקים את הקצוות של הריבוע כלפי המרכז.
- ניצן גם לקשט במרכז בפיצפוצי שוקולד.
- מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומצננים במקרר 20 דקות
- אופים ב- 170 מעלות כ- 15 דקות
- לאחר האפייה מפזרים אבקת סוכר מעל . שומרים לאחר הצינון בקופסא אטומה