"אם אני צריכה להיות נאמנה למשהו או למישהו, אני קודם כל צריכה להיות נאמנה לעצמי. אם אני מחפשת אהבה אמיתית, הרי שלפני כן אני צריכה להתעייף מהאהבות הבינוניות שמצאתי. מעט ניסיון החיים שיש לי לימד אותי שאף אחד הוא לא הבעלים של כלום, הכל אשליה - וזה נכון ביחס לדברים החומריים כמו ביחס לדברים הרוחניים. מי שכבר איבד דבר שבעיניו היה מובטח, לומד ששום דבר אינו שייך לו, ואם שום דבר אינו שייך לי, אני גם לא צריכה לבזבז זמן בשמירה על דברים שהם לא שלי. מוטב לחיות כאילו היום הוא היום הראשון (או האחרון) בחיי. (מתוך הספר 11 דקות).
בשלב מסויים בחיים אנחנו מבינים שכל החומריות שסביבנו לא שווה דבר לטווח הארוך, בשלב מסויים אנחנו מבינים שכל דבר קורה מסיבה כלשהי , שיש תשובות שמגיעות אחרי השאלות, גם אם במרחקים של ימים, או חודשים.בשלב מסויים אנחנו מבינים שאנחנו נמצאים בתוך מסע.שק בלינצ'ס בתיק האוכל שלנו, כזה שמכיל דברים שאנחנו אוהבים, כזה ששומר על הכל כמו תיק קטן.מסע תמיד יכול להיות כמה צעדים, או קילומטרים רבים, הכי חשוב זה מה אורזים בשק למסע האישי שלנו.
לבלינצ'ס
1.5 כוסות קמח לבן
1 כפית שטוחה של מלח
2+1/4 כוסות חלב
20 גרם חמאה מומסת
למלית
1/2 כוס פטריות טריות קצוצות דק
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
200 גרם ריקוטה
50 גרם גבינה קשה מגוררת - אנחנו השתמשנו בפרמזן.
להרכבה: - 10 - 12 שיפודים דקים .
ההכנה:- בקערה גדולה טורפים יחד את מרכיבי הבלינצ'ס עד לבלילה חלקה וללא גושים - אפשר במטרפה אבל מומלץ במיקסר ידני.
- מחממים מחבת נון סטיק בקוטר של 26\ 24 ומשמנים קלות בעזרת נייר ספוג בשמן.
- יוצקים חצי מצקת מהבלילה אל המחבת ומזיזים את המחבת מצד לצד כך שהבלילה תתפשט לכל קוטר המחבת.
- מחכים 2-3 דקן עד שפני הבלינצ'ס מתקשים והקצוות זהובים מעט ומעבירים לצלחת - לא הופכים לצד השני.
- חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
- מצננים את הבלינצ'ס .
- מערבבים בקערה את מרכיבי המלית ומניחים במרכז כל בלינצ'ס 2 כפות גדושות מלית.
- מצמידים את 2 קצוות הבלינצ'ס ומשחילים בזהירות שיפוד דק בצורת קיפולים עד שנוצר "שק".
- מעמידים את הבלינצ'ס על נייר אפייה, כאשר השיפוד הוא למעלה מחזיק את השק.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד ששק הבלינצ'ס הופך קשיח מעט וקריספי.