טבעי שזה פשוט, טבעי שזה פשוט, בלי סיבוכים, בלי אתגרים, בלי מלחמות , פשוט ככה, פשוט טבעי, טבעי שזה פשוט לקום כל בוקר ולהגיד תודה, תודה על עוד יום שלנו פה, תודה על הדברים הפשוטים , תודה על האנשים שבחיינו.
החיים מאתגרים אותנו גם ככה, אז אין צורך להכניס לתוכם מורכבויות, אין צורך להכניס לתוכם משוואות, יש דברים שצריכים לשמור עליהם פשוטים, בדיוק ככה וזה הקסם שלהם.
מצרכים:
4-5 נקטרינות חצויות ללא הגלעין ( הערה ניתן להחליף את הפרי במשמשים, שזיפים, או 2 כוסות ענבים)
3-4 גזרים קלופים חצויים
2 בצלים חתוכים לרבעים
1 ראש שום שלם
5-4 כרעיים\ שוקיים
מצרכים לרוטב:
4 כפות סילאן
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות רוטב סויה
5 כפות שמן זית
1/2 כוס יין לבן
2 שיני שום כתושות .
אופן ההכנה:
בקערה רחבה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב
מוסיפים את העוף ומשרים בקירור שעה.
לאחר שעה מעבירים לתבנית אפייה בינונית את נתחי העוף ללא הרוטב.
בקערה הרוטב מערבבים את שאר המרכיבים ואז מסדרים אותם עם הרוטב סביב העוף.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עם נייר אפייה מעל ל50 דקות
לאחר 50 דקות מצפים מעט את העוף ברוטב שנוצר ואופים ב- 200 מעלות 20 דקות נוספות עד להשחמה.
