שלום חנוך שר על הדרכים הידועות ...
על דרכים מוכרות ושבילים ידועים שהזמן הרגיל אותנו אליהן, אותן דרכים ידועות שאנו הולכים בהןשנים.
באותה נשימה הוא אומר גם אומר שאין חשש לפתוח דף חדש.
לזוז ממקום הנוחות שלנו, לנסות להעיז ולשנות משהו קבוע בחיים, רק כדי לבדוק אם זה מה שגורםלנו, אושר, לקום ולהעיז ולהגיד בקול רם, מגיע לי! מגיע לי להיות מאושר, מגיע לי להתרגש בכל יוםמחדש, הטבע יודע את כיוון הזרימה , הוא יודע את הדרך מבלי שיגידו לו ואמן שגם אנחנו .
הנהרות יודעים את זה: אין לאן למהר. אנחנו נגיע לשם ביום מן הימים".(פו הדב)
מאפינס פיסטוק ודובדבנים בתיק האוכל שלנו, כזה שהוביל אותנו אל החצר, אל הטבע , אל שבילחדש שבו עוד לא היינו.
מצרכים:
3 ביצים
120 גרם חמאה
2+1/4 כוסות קמח תופח
1 כוס יוגורט טבעי
1 כוס סוכר
3 כפות מחית פיסטוק
100 גרם פיסטוקים טחונים-3 כפות פיסטוקים לא קלויים שלמים
50 גרם דובדבני אמרנה
אופן ההכנה:
מקציפים את החמאה הרכה עם הסוכר לתערובת תפוחה , מוסיפים את הביצים אחת אחתוממשיכים להקציף ל-4 דקות, מוסיפים את היוגורט ומחית הפיסטוק ומקציפים
מקפלים את הפיסטוק הטחון ואת הקמח התופח לתערובת -מקפידים שלא לערבב יותר מידי.
חוצים את הדובדבנים מניחים כף גדושה ממסת הפיסטוק בתבנית שקעים מפזרים קצת דובדבניםבכל קאפקייקס. מכסים בכף נוספת ומקשטים בדובדבנים ופיסטוקים
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 25-30 דקות .