יום שישי, 23 במרץ 2018

בראוניז פאדג׳

יש אנשים שמכירים כל החיים, כאלו שמסתכלים עליך ויודעים שאי אפשר להחביא מהם כלום.
יש אנשים שמכירים כל החיים, חולקים בדיחות, חולקים דמעות ולפעמים חולקים אפילו את אותו שם החיבה.
יש מאכלים שלא משנה כמה רחוק תהיו, זה שאוהב אותם יגיע עבורם, כי זה הדבר האהוב עליהם בעולם.
באמצע הלילה, בבראנץ' ספונטני, בלילה הזוי  ושיכור בלונדון, או כשיש משחק כדורגל של ברצלונה.
קוביות בראוניז פאדג', כאלו שאיכשהו כל מי שטועם אותם מתמכר אליהם, ביס מושלם שלוקח ישר ללב.






מצרכים לתבנית בינונית מלבנית:
150 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
חצי כוס ממרח אגוזי לוז
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס קמח שקדים מעורבבים עם כף קורנפלור
1/2 כוס קקאו
חצי כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
קורט מלח
חצי כפית קפה מגורען
3 ביצים
לציפוי- לא חובה – חצי כוס שקדים שבורים\ אגוזים שבורים\ בוטנים שבורים.
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה, השוקולד המריר והקפה המגורען.
טורפים בקערה , ביצים, סוכר, וניל, מלח ומוסיפים את החמאה המומסת עם השוקולד, מערבבים ומקפלים לתערובת את ממרח אגוזי הלוז.
מוסיפים  את הקמח, אבקת האפייה והקקאו.
מקפידים לא לערבב יותר מידי.
מעבירים לתבנית בינונית משומנת מעט.
מפזרים תוספות אם אוהבים.
אופים בחום של 170  מעלות 25- 30 דקות – לא יותר!

מצננים מעט ורק אז פורסים לקוביות.