"אנשים חושבים שנפש תאומה זה מישהו שהוא שתי-טפות-מים כמוהם, וזה מה שכולם רוצים. אבל נפש תאומה אמיתית היא כמו ראי, היא האדם שמראה לך כל מה שבולם אותך, האדם שמגלה לך שאת יכולה לשנות את החיים שלך. נפש תאומה אמיתית זה האדם הכי חשוב שתפגשי בחיים, כי הוא מסוגל להרוס את החומות שלך ולהעיר אותך בזבנג. אבל לחיות כל החיים עם נפש תאומה? מה פתאום? זה כואב מידי. נפשות תאומות נכנסות לחיים שלך רק כדי לחשוף עוד שכבה בעצמך, ואז הן עוזבות. ותודה לאל שהן עוזבות." ( לאכול, להתפלל, לאהוב).
נחיתה רכה בלונדון הקרה, מסעדה הודית קטנה, עטופה בציורים של נופי הודו, שולחנות מעץ, כיסאות וקירות בצבע אדום הרגשה מקום רחוק.
לילה ראשון בלונדון ושולחן עמוס בצלחות עם טעמים מהמזרח וכל כמה דקות מגיע בעל המקום ומגיש לי עוד משהו קטן לטעום, " יש לך עיניים טובות, כאלו עם סיפור ואת סקרנית, אני מזהה עיניים סקרניות" מסיים את המשפט ומגיש לנו עוד צלחת לשולחן.
שולחן עמוס בטעמים וצבעים, אנשים אהובים לצידי ונחיתה רכה לתבשיל חם של אלו גובי לצד אורז ביראני חריף , לילה טוב לונדון את נעימה לי.
אלו גובי
מצרכים:
1 כרובית חתוכה לפרחים שהושרו במים רותחים ל- 10 דקות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
כפית זרעי חרדל כתושים
כפית זרעי כוסברה כתושים
כפית כורכום
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 פלפל אדום יבש
חצי מקל קינמון
כף פפריקה מתוקה
2 שיני שום כתושות
חצי כפית ג'ינג'ר כתוש
כפית מלח
חצי כוס כוסברה
4 כפות שמן
הוראות הכנה:
בסיר רחב מניחים שמן ובצל מטגנים מעט ומוסיפים את התבלינים היבשים והפלפל החריף, מערבבים ומוסיפים את פרחי הכרובית , מקל הקינמון, שום, גי'נג'ר ומים עד לכיסוי הכרוביות, מביאים לרתיחה ומוסיפים את קוביות תפוח האדמה, מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי חלקי עד לריכוך הירקות כ- 30 דקות. מגישים עם כוסברה קצוצה מעל. מומלץ להגיש לצד אורז מתובל וחריף.