יום חמישי, 28 בדצמבר 2017

סלט קינואה


2017 היית שנה של החלטות, שנה של הגשמות, שנה של הרבה שיעורים לחיים, חלקם הצלחנו להפנים וחלקם עדיין לא, אספנו jברים טובים, ויתרנו על מי שלא, אספנו חוויות ,הוכחנו לעצמנו שאנחנו חזקים הרבה יותר ממה שחשבנו, למדנו לקבל דברים ולהבין שכך הם צריכים להיות ובעיקר חווינו הרבה צחוק ואהבה.
היא הייתה כזאת: קצת צבעונית, קצת נגיסה, קצת קשה וקצת רכה.
עם הרבה הפתעות ובכל פעם קצת יותר טובה , 2018 אנחנו מקבלים את פנייך בזרועות פתוחות של אהבה והרבה הפתעות טעימות , ממש כמו סלט הקינואה שלנו

לסלט:
חצי כוס עלי נענע קצוצים
כוס כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
כוס כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
כוס קינואה
2 כוסות מים
כוס פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים
כף קליפת לימון מגוררת
חצי כוס חמוציות

לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות סילאן
מיץ משני לימונים
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
כף עלי טימין ללא הגבעולים
1 שן שום כתושה

ההכנה:
מבשלים את הקינואה עם 2 כוסות מים רותחים על אש נמוכה עם כיסוי עד בישול מלא ומצננים
מערבבים עם שאר מרכיבי הסלט.

מערבבים בקערית קטנה את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסלט