יום חמישי, 9 בפברואר 2017

עוף בתפוז‎

רגע קסום יכול להחזיק דקה, רגע קסום יכול להחזיק שעה, רגע קסום יכול להחזיק לכל החיים.
בחיים הכל עניין של בחירה, לא תמיד אנחנו בוחרים נכון, לא תמיד הבחירות שעשינו נעשו מתוך מחשבה ולפעמים יש בחירות שלא נוכל להחזיר לאחור ולפעמים הבנו את זה מהר בשביל לתקן.
במירוץ הגדול שנקרא החיים יש לפעמים רגעים קטנים וקסומים, רגעים שהם הכי נכונים, רגעים של בית, רגעים של גשם מטורף בחוץ, של צעיפים ובגדים חמים, של ערב שישי, של מחבת חמה ובתוכה רצועות עוף ברוטב ספייסי של תפוז, רגעים של פשטות,  2 קעריות וקסם אחד.



מצרכים:
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ברוחב של 2-3 ס"מ
4 שיני שום פרוסות
1 פלפל צ'ילי טרי פרוס לטבעות
3 כפות סויה
 כף של קליפת תפוז מגוררת
מיץ מתפוז אחד
חצי כפית מלח
כף סילאן
2 כפות שמן קנולה
רבע כוס בוטנים קצוצים דק
1 בצל ירוק קצוץ
הצעת הגשה- על אטריות או אורז


ההכנה:
מערבבים בקערית את חזה העוף עם רוטב הסויה.
מניחים במחבת שמן קנולה ואת רצועות העוף ומטגנים מכל הצדדים עד שהעוף משנה את צבעו 
לזהוב.
מוציאים את רצועות העוף ומוסיפים למחבת את פלפל הצ'ילי והשום, מטגנים 3 דקות ומוסיפים את קליפת התפוז, מיץ התפוז והסילאן, מערבבים מוסיפים מלח ואת רצועות העוף ומערבבים עד לצמצום הרוטב, מסירים מהאש ומערבבים עם בוטנים גרוסים ובצל ירוק, מגישים על אטריות, או אורז.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה