להכיר אותי באמת זה לדעת מתי להקשיב, לדעת מה מצחיק אותי, לדעת מה החולשות שלי ומה מחזק אותי, לדעת על מה אני מוכנה להילחם ומה חשוב לי באמת, לדעת מהם הדברים הקטנים שיכולים לרגש אותי, לדעת שכשאני שותקת זה סימן שבפנים אני צועקת, לדעת שכשאני רוצה לחשוב אני אצא לטייל בואדי לקטוף עשבי תיבול ולהכין פסטה עמוסה בכל הטוב שיש לטבע להציעפסטה בסגנון גלילי מלאה בכל הטוב של הטבע
.
פסטה בניחוח גלילי
1 חבילה של פסטה רצוי מסוג רחב ( פפרדלה).
50 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
חצי כוס יין לבן חצי יבש
100 גרם של ערמונים מוכנים ( נמכרים בשקית מוכנים לאכילה)
2 כוסות של עלי תרד \עלי מנגולד\ קייל \ חובזה טריים חתוך גס ( בעזרת הידיים)
4 שיני שום פרוסות
1 זוקיני גדול בצבע ירוק \ צהוב פרוס לפרוסות
חצי כוס עלי בזיליקום
100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
חצי כוס של עגבניות מיובשות
להגשה: עלי נענע טריים- לא חובה
מלח
פלפל שחור גרוס
ההכנה:
במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומוסיפים לה את שמן הזית, מוסיפים את הזוקיני ומטגנים כ- 4 דקות לאחר מכן מוסיפים את שיני השום, התרד ( או הירק שבחרתם) והעגבניות המיובשות, מוסיפים מלח ופלפל ואת היין הלבן, כשהרוטב מתחיל לבעבע, מנמיכים את האש מוסיפים את הערמונים מבשלים לעוד כ- 2 דקות ומסירים מהאש.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן או עד שהיא צפה באם בחרתם להכין פסטה ביתית וכשהיא מוכנה מסננים אותה- לא שוטפים אותה. מחממים שוב את המחבת עם הרוטב, מוסיפים את הפסטה ואת עלי הבזיליקום ומערבבים כ- 3 דקות מגישים חם עם גבינת פרמז'ן מעל ונענע טרייה כאופציה.