יום שלישי, 3 בדצמבר 2013

קייק פופס




סוכריות על מקל תמיד היו אהובות עלי, במיוחד אלו האדומות עם המסטיק העגול בפנים, כשמשהו מתוק מגיע באריזה קטנה הוא תמיד משאיר טעם של עוד, וכשמשהו מתוק מגיע על מקל של סוכריה האושר הוא כפול, חברה טובה מבוסטון סיפרה לי על שגעון ה- cake pops וכמה שהם טעימים ויפים. אז היינו חייבים להבין על מה כל ההמולה והכנו ״קייק פופס״, כדור שוקולד שעשוי מעיסה של עוגת שוקולד בחושה, מוגש על מקל של סוכרייה, עטוף בשוקולד וקישוטים, אז אולי אין מסטיק עגול בפנים אבל הוא משאיר טעם של עוד..




   לכ-12 יחידות:   

2 עוגות קנויות (איגליש קייק) בטעם שוקולד, או לחלופין עוגת שוקולד בחושה בסיסית
 3 כפות ממרח נוטלה. 
 1 - 1/2 כוס חלב קר- תלוי במרקם                       
 1 שקית פצפוצי שוקולד צ׳יפס לבנים. 
 200 גרם שוקולד מריר 4 כפות שמן.  
סוכריות צבעוניות/ קוקוס קלוי או כל קישוט שאוהבים
 12 יחידות של מקלות מנייר ( להשיג בחנויות יצירה או כאלו שמתמחות באפייה

 ההכנה: 



  מפוררים את העוגה בקערה ומוסיפים לה את ממרח הנוטלה, לשים את העיסה ותוך כדי מוסיפים חלב עד לעיסה אחידה, יוצרים כדורים ממש כמו כדורי שוקולד, טובלים כל קצה מקל במעט ממרח שוקולד נוטלה ונועצים בכדור, חוזרים על הפעולה עם כל שאר הכדורים ומכניסים למקפיא לחצי שעה, ממיסים מכל בן מארי או בפולסים קצרים במיקרוגל שקית פצפוצי שוקולד לבן עם 2 כפות שמן קנולה, מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת, חוזרים על אותה הפעולה עם השוקולד המריר בקערה נפרדת. טובלים כל כדור קפוא בשוקולד לפי בצבעים שאוהבים, מקשטים בתוספות ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה, במקרר עד להגשה. 

          



5 תגובות: