2020 נפתחה בהרבה תקוות כמו כל שנה שמתחילה מחדש, שנת 2020 הוכיחה לנו
שאנחנו לא יודעים דבר, שכל רגע בחיים יכול להשתנות בשנייה, שכל מה שמתכננים יכול להיעצר בלי שתהיה לנו
יכולת לשלוט בזה.
2020 לימדה אותנו דברים חשובים, היא
לימדה אותנו לתת מקום לשקט, ללבד, מקום להירגע ולהוריד את הרגל מהגז של המירוץ
האינסופי שלנו.
היא לימדה אותנו להעריך דברים כמו טבע,
טיולים, משפחה, חברים ויותר מכל היא לימדה אותנו מהו ערכו של חיבוק מהו ערכה של נשימה וכמה הם חשובים לפעמים יותר מהכל.
למדתי השנה לקבל שינויים, למדתי שאני
לא יכולה לשלוט בהכל, למדתי להילחם על אנשים בחיי גם אם הם לא רוצים שילחמו עבורם,
למדתי מי חשוב ומהי משפחה שמורכבת מחברים.
2021 מביאה איתה הרבה תקווה
לאנושות ובעיקר מביאה איתה המון בקשות
ובעיקר שיהיה טוב, שיהיה רגיל כי מי ידע ששגרה רגילה היא משהו שכולנו נייחל לו.
מיני פאי שוקו שוקו מתוק מהקלתית ועד
לציפוי, כזה שאומר "בואי 2021, בואי בכל הדרך ועם בשורות טובות , בואי עם
שגרה שכולנו מייחלים לה ועם דברים טובים ומתוקים".
מרכיבים לקלתית:
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 +2\1 קמח
רבע כוס קקאו
4 כפות סוכר
1 חלמון ביצה
מרכיבים למלית :
2 ביצים
200 גרם שוקולד מריר מומס
100 גרם חמאה
קורט מלח
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה
1. מכניסים למעבד מזון את מרכיבי הקלתית
ובפולסים יוצרים מרקם אחיד יחסית, מעבירים למשטח, מכדררים בלי לעבד יותר מידי את
הבצק , עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל- 20 דקות.
2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר של השקעים בתבנית
השקעים
3. מניחים כל עיגול בצק בתבנית
השקעים ומכניסים למקרר.
4. מכינים את המלית :
5. ממיסים שוקולד מריר וחמאה על באן מארי, או במיקרוגל
6. טורפים אל קערת השוקולד 2 ביצים ומעט מלח.
7. ממלאים את המלית על קלתיות הבצק ומכניסים לתנור
8. אופים 25 דקות בחום של 170 מעלות ומצננים.
9. ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה עד לגנאש מבריק ומצפים כל מיני פאי.
10. מומלץ לפזר מעל מעט מלח אטלנטי .