
יום יום אנשים מתמודדים עם הטעויות שלהם, יום יום אנשים מתמודדים עם התוצאות של הטעויות שלהם.
מישהו פעם אמר ש" לפעמים צריך לעשות את כל הדברים, את ההחלטות הכי לא נכונות, לפעמים צריך לעשות את הטעות הכי גדולה, רק כדי להבין איך לעשות דברים נכונים בפעם הבאה.
טעויות הן כואבות, אבל הן הדרך היחידה שלנו להבין מהי הדרך הנכונה, גם אם זו דרך שלא חשבתם בהתחלה שהיא טובה עבורכם".
אז כל בוקר מחדש אני עוברת על היום שהיה, בודקת מה עשיתי לא נכון, מתמודדת עם מה שלא היה טוב עבורי ולומדת מה טוב באמת, כל בוקר מחדש אני מודה גם על הטעויות שלי, כי רק מהן אפשר לצמוח.
מה שבטוח זה שכשמישהו אחר מולי עושה טעות, גם אם היא קטנה, אני תמיד " מרפדת" את הטעות עם משהו מתוק, כזה שיודע לרכך כל דבר לא טוב.
עוגיות תמרים מגולגלות בתיק האוכל שלנו, כאלו שמכינים בכל בית ושומרים בצנצנת, כאלו שביס אחד שלהן גורם לחיוך, עוגיות פריכות שמרככות כל דבר, גם החלטות.
לבצק :
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל \ שקדים
180 גרם חמאה \ נטורינה ( לטבעונים ) רכה בטמפ' החדר
2 כפות שמן קנולה
1/2 כוס חלב קר \ ( מים לטבעונים )
1 כף שטוחה אבקת אפייה.
למלית
500 גרם ממרח תמרים
50 גרם שקדים קצוצים דק מאוד
1 כפית קינמון
לציפוי:
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
- בקערה רחבה לשים יחד את כל מריבי הבצק - רצוי עם מיקסר עם וו גיטרה \ מעבד מזון עד לבצק דביק מעט, יש לשים לב לא ללוש יותר מידי על מנת לא לאבד את הפריכות .
- מניחים את הבצק בצד למנוחה של 10 דקות .
- מערבבים בקערה את מרכיבי המלית .
- מקמחים משטח קלות ומחלקים את הבצק לשלושה חלקים .
- מכדררים כל חלק ומרדדים לעלה בעובי של כ- 1/2 ס"מ.
- מורחים כשליש מהמלית על כל אלה ומשאירים שוליים של כ- 2 ס"מ ללא מלית
- מגלגלית את עלה הבצק עם המלית לרולדה ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- בעזרת סכין חדה יוצרים חתכים עד הסוף לאורך הרולדות - גודל החתכים יהיה גודל העוגיות.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.
- מצננים וחוזרים על החתכים.
- מפזרים אבקת סוכר מעל ושומרים בקופסא אטומה.