יש משהו נורא חזק ברעש של שוקולד נשבר כי הוא עוצר את הרגע, יש משהו
חזק בשוקולד שנשבר כי הוא מראה שגם בשבר יש משהו מתוק, גם כשמשהו נסדק אז משהו אחר
מתגלה.
והחיים הם בדיוק ככה , מתיקות שעטופה לפעמים בשברים , שברים שאנחנו
צריכים לקבל , שברים שאנחנו צריכים להבין
שגם אם לא רואים באותו הרגע , בסופם מחכה לנו משהו מתוק.
מגנום שמנת וממרח קרמל בתיק האוכל שלנו, כזה עם ציפוי קשיח , כזה
שהזכיר לנו שגם בכל שבר יש משהו מתוק שמחכה שנגיע אליו.
מצרכים :
250 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב מרוכז ( מקופסת שימורים )
100 גרם גבינת שמנת
מצרכים לליבת המגנום:
1/2 כוס ממרח קרמל\ ממרח לוטוס\ ממרח שוקולד\ ממרח חלווה או כל ממרח
שאוהבים
מצרכים לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן קנולה
1/2 כוס ברס\ בוטנים גרוסים מתוקים
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת לקצף יציב ורך יחסית
מוסיפים גבינת שמנת וחלב
מרוכז ומקציפים הקצפה קצרה נוספת לאיחוד המסה
בתבנית ארטיקים רצוי מסיליקון מניחים ממלית השמנת מכניסים את המקל
ומעל כפית ממרח שאוהבים, מכסים במלית שמנת נוספת ומקפיאים ללילה. למי שאין תבנית
סיליקון ניתל לטבול את מקל הארטיק בממרח שאוהבים , להקפיא חצי שעה את המקל עם
הממרח עליו ואז להכניס למתקן ארטיקים רגיל את המקל ולמלא במלית השמנת כרגיל.
לאחר ההקפאה מחלצים את הארטיקים .
ממיסים את השוקולד והשמן בפולסים במיקרוגל או על באן מרי וטובלים את
הארטיקים טבילה קצרה לקבלת ציפוי קשיח, מיד לאחר הטבילה מפזרים בוטנים גרוסים לפני שהשוקולד מתקשה