כוכבים..
כוכבים תמיד מופיעים כשמחשיך, כאילו והם יודעים שזה התפקיד שלהם עבורנו , ביקום הזה, להאיר..
בתור ילדה הייתי עומדת הרבה על כסא ומושיטה ידיים למעלה ותמיד כששאלו אותי למה , הייתי עונה "כדי לגעת בכוכבים " ככל שהתבגרתי הבנתי שהכוכבים האמיתיים לא נמצאים למעלה, אלא בתוכנו , אנחנו הכוכבים של עצמנו ולפעמים גם של אחרים וזה התפקיד שלנו להאיר את הדרך שלנו ולהאיר את השביל גם עבור אנשים אחרים .
וכן איכשהו תמיד כשנאיר את הדרך עבור אחרים אנחנו נזרח יותר מבפנים .
פורים בתיק האוכל שלנו והשנה החלטנו להאיר לכם את הדרך בכוכבים, כאלו שמאירים , כאלו שפריכים ממש וממולאים בריבת חלב.
אז השנה לפני שתחליטו למה להתחפש, תזכרו שאתם הכוכבים של עצמכם ומה שתחליטו להאיר , יאיר.
מצרכים לבצק: ( כ- 20 עוגיות )
קורצן בצורת כוכבים או כל צורה שתרצו
קורצן קטן יותר או פקק של בקבוק
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3/4 כוס סוכר
1 כפית של תמצית וניל
2.5 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1 ביצה
4 כפות מים קרים לפי הצורך
למלית :
ריבת חלב או כל ממרח שאוהבים
אבק סוכר לפיזור מעל

אופן ההכנה:
במעבד מזון, או בצורה ידנית מעבדים את הבצק לבצק אחיד, אם יש צורך מוסיפים מעט מים קרים לעיבוד הבצק.
עוטפים בניילון ומקררים כ- 20 דקות במקרר.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים כוכבים במספר זוגי , חצי מהכוכבים משאירים שלמים וחצי קורצים בתוכם עיגול במרכז.
מניחים על תבניות מרופדות נייר אפייה ואופים בתנור שחום מראש ל- 180 מעלות 14 דקות.
מצנים לגמרי לפני שמחלצים .
מניחים כחצי כפית ממרח חלב במרכז עוגייה וסוגרים עם החלק שקרצנו במרכז.
להגשה מפזרים מעט אבקת סוכר מעל.