זכרונות של פעם , רשיון נהיגה טרי, חברים באוטו ובילוי של יום שישי.
אמצע הלילה כמעט ובוקר ועצירה למשהו חם ומתוק.
השוקופאי של פעם, ביס של פריכות ומלית חמה של שוקולד שלא משאירה שום מקום לדמיון, ביס של שלמות ושל חיוך במיוחד לחג הניסים שלנו, חנוכה הזה אתם הולכים להפתיע את כולם בשוקופאי חם שכולם הולכים להתלהב ממנו.
שוקופאי חם וחג של ניסים בתיק האוכל שלנו, כי כל אחד צריך לפחות נס אחד קטן.
מצרכים ל- 12 יחידות - 10 דקות הכנה.
6 טורטיות גדולות
למלית :
500 גרם ממרח שוקולד שאוהבים
4 עוגיות, או פתיבר טחונים
3 כפות קוקוס טחון \ שקדים טחונים \ אגוזים טחונים
לציפוי:
2 ביצים טרופות
1.5 כוסות של פירורי לחם מעורבבים עם 4 פתיבר טחונים רצוי בטעם קרמל.
קיסמי שיניים
שמן קנולה לטיגון.
אופן ההכנה:
חוצים את הטורטיות לחצאים.
שוטפים אותן לכמה שניות תחת הברז ומניחים על מגבת.
מערבבים א מרכיבי המלית ומניחים בתחילת הקו החצוי של הטורטייה במרכז (צורה של אצבע)
מגלגלים כלפי פנים את קצוות הטורטייה ומגלגלים עד לקצה העגול, סוגרים בעדינות בעזרת קיסם וחוזרים על הפעולה עם שאר חצאי הטורטיות.
(הצורה המתקבלת היא כמו של בלינצ'ס, או אגרול)
לאחר מכן מוציאים את הקיסם וטובלים בביצה טרופה.
מגלגלים את הטורטייה המגולגלת בציפוי ומהדקים היטב את הטורטייה כדי שלא תפתח.
מטגנים בשמן חצי עמוק משני בצדדים עד להשחמה ומגישים חם.
מטגנים בשמן חצי עמוק משני בצדדים עד להשחמה ומגישים חם.