זו לא הכמות, זה מה שאותו אדם יכול להכיל, כל אחד מאיתנו יכול להכיל דברים מסוימים עד לגובה מסוים, עד שאנחנו מרגישים שדי, אי אפשר יותר.
ויש גם כאלו שמכילים יותר ממה שחשבו שיוכלו, אני קוראת להם האמיצים, אלו שלמרות הכל הצליחו להכיל יותר, הצליחו להבין שהם חזקים יותר מהכל , שהם יכולים יותר ממה שחשבו.
איכשהו הפאני פורי תמיד מזכיר לי את אותם האנשים, קטן, שברירי ובכל זאת מכיל, מכיל יותר ממה שהוא יכול.
פאני פורי וסלט גלילי בתוכו , כזה שמלא בכל מה שירוק , כזה שכיף למלא בתוך פאני פורי קריספי ופשוט לתת ביס.
מצרכים:
1 כוס סולת
2 כפות קמח לבן
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1.5 כף שמן קנולה
* הערה: ניתן לקנות בחנויות מתמחות באוכל מהמזרח פאני פורי יבשים ורק לטגן אותם.
לטיגון: שמן קנולה
לסלט: מערבבים יחד
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק מאוד
1/2 כוס נענע קצוצה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קטן סגול קצוץ
4 עגבניות שרי קצוצות
1 כפית מלח
1 כפית זעתר
2 כפות שמן זית
1 גבעול סלרי קצוץ כולל העלים
מיץ מחצי לימון
7 זיתים שחורים מיובשים במלח קצוצים דק ללא הגלעין
* להגשה: אבן יוגורט מגוררת, או גבינה צפתית מגוררת דק
אופן הכנת הבצק:
מערבבים את החומרים היבשים בקערה.
מוסיפים את הנוזלים, לשים ידנית את הבצק עד לקבלת בצק גמיש מוסיפים מעט מים אם יש צורך, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
מרדדים כל חלק בזמן ששאר החלקים מכוסים לבצק בעובי של 1/4 ס"מ וקורצים עיגולים קטנים.
מניחים על מגבת לייבוש של שעה לפחות.
מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק ומטגנים את הפאני פורי עד להזהבה שלהם.
מניחים על נייר סופג בתום הטיגון.
מערבבים את מרכיבי הסלט, בעזרת כפית נותנים מכה קטנה בראש הפאני פורי ויוצרים מעין חור אותו ממלאים בסלט ומגישים עם גבינה מגוררת מעל.