כל יום אנחנו קמים ומחליטים החלטות שיעשו שינוי בחיינו לכאן, או לכאן.
זו יכולה להיות החלטה לחיות אורך בריא, זו יכולה להיות החלטה להתחיל לישון יותר שעות, לתת זמן לעצמך יותר וזו יכולה להיות החלטה שפשוט תעשה לך טוב .
הסוד הגדול בכל החלטה טמון בדרך שלה, כי רק שם אתה מגלה מי הם האנשים שעוטפים אותך בדרך, מי הם האנשים שמלווים את ההחלטות שלכם בכל תחום.
קומו כל בוקר עם החלטה קטנה וחדשה, על הדרך תבדקו מי האנשים שנמצאים שם מסביבכם.
לחם חמאת בוטנים בתיק האוכל שלנו, דל פחמימה,ללא גלוטן, קצת חריף, קצת מתובל ובעיקר טעים.
לחם שנוצר מהחלטה טעימה שאפשר גם אחרת.
מרכיבים: לכיכר אינגליש קייק
4 ביצים
1 כפית אריתריטול
1 כפית מלח
1 כף אבקת אפייה
1/2 כף צ'ילי גרוס יבש
1 כף שבבי בצל יבשים
3 כפות עגבניות מיובשות קצוצות - אופציה לא חובה
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית, או חצי כוס חמאת שקדים
1/2 כוס קמח שקדים
3 כפות שומשום\ גרעינים - לא חובה
* אופציות לקישוט: גרעינים\ שומשום
ההכנה:
- בקערה עמוקה טורפים יחד את הביצים עם חמאת הבוטנים\ השקדים.
- מוסיפים את שאר התוספות ואת אבקת האפיה מוסיפים בסוף
- מערבבים עד שהכל נטמע,
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ומוזגיפ את הבלילה את התבנית מוסיפים טופינג בשלב זה למי שרוצה.
- טופחים את התבנית על השיש כשתי טפיחות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ואופים כ- 30-35 דקות .
- מצננים על רשת, פורסים ומאחסנים עטוף במקרר, או במקפיא.
המלצה: בעת ההגשה להכין מהלחם צנימים .