קסטה מסקרפונה ופירות יער
כל חיי אהבתי לאכול דברים קפואים , פירות קפואים , עוגיות קפואות וקרטיב דובדבן.
פעם שאלו אותי מה טעים בפרי קפוא ומיד עניתי שברגע שנוגסים בו, הכל נעצר לשנייה, הכל הופך למחודד יותר והטעם מתעצם.
ממש כמו רגש , כל מה שצריך הוא רגע אחד , שנייה אחת בה הכל קופא , שנייה אחת בה הכל מתעצם .
אוהבת להקפיא דברים ועוד יותר אוהבת לראות אנשים נוגסים בביס אחד מושלם , קסטת מסקרפונה ופירות יער בתיק האוכל שלנו , כזאת שמכילה מלא אהבה ומחשבה וביס בו הכל נעצר לשנייה.
מצרכים :
250 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב מרוכז ( מקופסת שימורים )
100 גרם גבינת מסקרפונה
4 כפות אוכמניות קפואות
4 כפות בוטנים \ אגוזי לוז מסוכרים גרוסים
כ- 12 -16 ביסקוויטים ( אפשר להשתמש בפתיבר או בביסקוויט לקסטה, הנמכר בחנויות המתמחות באפייה )
אופן ההכנה:
מקציפים יחד את השמנת המתוקה לקצף יציב מעט, אך לא עמיד עד הסוף- כשלוש דקות הקצפה.
ואז מוסיפים את המסקרפונה והחלב המרוכז ומקציפים יחד לקרם עמיד.
מקפלים אל התערובת את הבוטנים המסוכרים והאוכמניות הקפואות
מעבירים לשקית זילוף – אין צורך בצנתר מסדרים על מגש שורת ביסקוויטים , כאשר החלק ללא הדוגמא מופנה כלפי מעלה ומזלפים קרם לגובה הרצוי, מצמידים בעדינות ביסקוויט מעל ומקפיאים לילה לפחות לפני ההגשה .