מסעות בחיים הם אלו שמביאים אותנו אל דברים שלא חשבנו למצוא בכלל, מסעות בחיים הם אלו שלוקחים אותנו למקומות חדשים בלב.
מבע ארוך לא חייב לכלול נסיעה , או דרך.
מסע יכול להיות גם צעד אחד קטן, החלטה לעמוד החלטה לצעוד ולפעמים מסע הוא למידה מחדש איך ללכת.
כל חלק בחיים שלנו מסמל חלק ממסע, מסע בו אנו נמצאים, או רגע שיוביל אותנו אל מסע חדש.
מה שבטוח הוא שתמיד צריך לחלום ולהעז, רק ככה יוצאים אל המסעות הכי יפים.
המסע שלי מתחיל כל בוקר מחדש, כל בוקר בו בוחרים לקום ולהגשים חלומות, לקום ולהילחם כל יום מחדש, כדי להוכיח לעצמך שאת יכולה .
המסע שלי מתחיל תמיד מהבית, מהמקום בו הלב נמצא, המקום שנותן חמימות גם כשקר ממש בחוץ.
פאי חם של כרובית וגבינות, בצק פריך שמפיץ ריחות מהתנור ומסעות קטנים שהסתיימו ושמתחילים .
ברוך הבא לתיק האוכל שלנו חורף, זה הולך להיות מסע מעניין...
מצרכים לבצק - תבנית בקוטר 24:
2 כוסות קמח
150 גרם חמאה רכה
2 כפות מים קרים
1 ביצה
קורט מלח
מצרכים למלית:
1 כרובית בינונית\ גדולה
1 בצל גדול קצוץ
רבי כוס בזיליקום קצוץ
1 ביצה
150 גרם גבינת ריקוטה
כפית מלח
כפית פלפל
100 גרם מוצרלה מגוררת
2 כפות שמן זית
לציפוי:
ביצה טרופה
הכנת המלית:
מבשלים את הכרובים במים רותחים כ- 15 דקות ומסננים מנוזלים
קוצצים דק או טוחנים בפולסים במעבד מזון – לא למחית חלקה
במחבת מניחים 2 כפות שמן זית , בצל קצוץ , מלח ופלפל
מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים את הכרובית
מערבבים ומטגנים חמש דקות נוספות ומסירים מהאש
מצננים מעט ומוסיפים את הביצה, הבזיליקום והגבינות ומערבבים.
הכנת הבצק:
1.מניחים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ובעזרת פולסים קצרים מגבשים את הבצק ( ניתן לעשות זאת גם ביד אבל לשים לב שלא ללוש יותר מידי את הבצק)
2.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
3. אחרי חצי שעה מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
4. מרדדים את 2 חלקי הבצק על משטח מקומח או על נייר אפייה .
5. מעבירים חלק אחד לתבנית הפאי מהדקים את הבצק סביב הדפנות.
6.מעבירים את המלית המצוננת לתבנית
7.מחוררים מעט עם מזלג, או קורצים צורות מחלקו השני של הבצק ומכסים את הפאי.
8. בצפים בביצה טרופה
9. אופים בחום של 180 מעלות.