החלטות ושינויים בחיים לוקחים זמן והרבה השקעה, יש נפילות, יש קשיים ויש גם את הרגשת הסיפוק כשמתחילים לעמוד באתגרים שהצבנו לעצמנו.
השנה הקפדתי על תזונה דלת פחמימה ולמדתי גם להמציא את עצמי מחדש תשקיעו בעצמכם! אין שווה מזה!
אז החג הזה בין החלות המתוקות שאכין לחג, יהיה גם לחם חמאת בוטנים עם פקאן וצ׳ילי, ללא גלוטן, דל פחמימה, טעים כל כך! קטוגני
חודש אלול, תהיו טובים 🤍🙏🏻.
מרכיבים: לכיכר אינגליש קייק
4 ביצים
1 כפית אריתריטול או תחליף סוכר
1 כפית מלח
1 כף אבקת אפייה
1/2 כף צ’ילי גרוס יבש
3 כפות פקאן קצוץ גס
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית, או חצי כוס חמאת שקדים
1/2 כוס קמח שקדים
3 כפות שומשום שחור
בקערה עמוקה טורפים יחד את הביצים עם חמאת הבוטנים\ השקדים.
מוסיפים את שאר התוספות ואת אבקת האפיה מוסיפים בסוף
מערבבים עד שהכל נטמע,
מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ומוזגים את הבלילה את התבנית מוסיפים טופינג בשלב זה למי שרוצה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ואופים כ- 30-35 דקות .
מצננים על רשת, פורסים ומאחסנים עטוף במקרר, או במקפיא.