אני יודעת שלכל אדם יש את הדרך שלו, אני יודעת שבסופו של יום התפקיד שלנו הוא לעזור לאחרים, לכוון אותם לפעמים לשביל שהם עצמם לא רואים ואני יודעת שלעיתים צריך לתת לאותו אדם לעשות את הבחירות שלו לבד, לבחור את השביל ואת המסלול שלו, גם אם בסופו של המסלול הוא יגלה שטעה.
עם השנים למדתי לחבק טעויות, כי מהן רק לומדים, עם השנים למדתי להכין גם פיצה קצת אחרת.
קוביות פיצה קטוגנית בתיק האוכל, ללא גלוטן, ללא סוכר, דלת פחמימה ובעיקר בעיקר טעימה כל כך.
מצרכים ל"בצק" :
2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
1 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח קוקוס
30 גרם גבינת שמנת
1 כפית אבקת אפייה
1 ביצה
1/2 כפית מלח
לרוטב העגבניות מערבבים יחד בקערה :
3 עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות ללא סוכר
1 כפית שום גבישי
1 כפית אורגנו יבש\ 3 כפות עלי אורגנו טריים
1 כפית צ'ילי גרוס
1/4 כפית מלח
לציפוי:
150 גרם גבינה קשה מגוררת ( מוצרלה\ גאודה)
50 גרם פקורינו\ פרמזן מגורר
3 כפות זיתי קלמטה מגולענים
אופן ההכנה:
- 1 מניחים בקערת זכוכית את גבינת המוצרלה המגוררת וממיסים בפולסים של 40
שניות כל פעם את הגבינה עד שהיא נמסה וגמישה למגע
- 2. בודקים בעזרת כף שניתן לקפל את הגבינה ומוסיפים לה גבינת שמנת, קמח
שקדים וקמח קוקוס.
- 3. לשים היטב במעבד מזון\ או עם כפפה- הבצק דביק מעט ומוסיפים אבקת
אפייה, מלח וביצה, מטמיעים אותם בבצק עד לבצק אחיד ודביק.
- 4. בשלב הזה מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לעשרים דקות.
- 5. משמנים קלות נייר אפייה ומניחים עליו את הבצק.
- 6. מניחים מעל עוד נייר אפייה משומן מעט ומרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה עד לבצק דק ויצירתמלבן בגודל של 20X15
- 7. מסירים את נייר האפייה העליון ומעבירים לתבנית אפייה
- 8. מורחים מעל הבצק את רוטב הפיצה ולא משאירים שוליים.
- 9. מפזרים בנדיבות גבינות ומעל זיתים
- 10. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות
- 11. פורסים לקוביות, ניתן להקפיא ולחמם .