את כרמית הכרתי במהלך ימי צילום שלי ללקוח גדול לפני כמה שנים, מנהלת שיווק שהפכה לחברה קרובה.
איכשהו אנחנו מחליפות מתכונים כבר שנים ואז לפני כמה שנים היא סיפרה לי על "השווארמה הכי טעימה בעולם", ככה היא קוראת לה, היא אומרת שזו המנה הכי קלה בעולם להכנה ומקבלים את השווארמה הביתית הכי טובה שיש.
ברור שחזרתי הביתה וישר הכנתי אותה וברור שהיא הפכה לאחת המנות הכי קבועות בבית.
כל כך קלה להכנה שלא תאמינו - השווארמה של כרמית
מרכיבים:
קילו שווארמה הודו נקבה - חתיכה שלמה
3 בצלים לבנים פרוסים לרצועות דקות
6כפות שמן זית
1 כפית מלח
4 כפות תבלין שווארמה צהוב.
להגשה:
סלט קצוץ, טחינה, פיתות
ההכנה:
- פורסים את הבצלים לרצועות דקות ומניחים בתנית בינונית עם שוליים
- עוטפים את כל נתח ההודו בתבלין שווארמה בנדיבות ומניחים על הבצל.
- מוזגים על הנתח והבצל שמן זית ומכניסים לתנור לשעה ללא כיסוי על 170 מעלות
- לאחר שעה מוציאים את הנתח לבוצ'ר ופורסים לפרוסות דקיקות ומחזירים אל תבנית הבצלים ומערבבים את הכל יחד.
- מגישים חם.