לכל אחד מגיע להגשים חלום ,
לכל אחד מגיע לראות את הדברים שהוא חלם עליהם מתגשמים .
לכל אחד מגיע לפחות פעם בשנה לחגוג באמת, לחגוג את קיומו , לחגוג את ההישגים שלו, לחגוג את הדרך שהוא עבר ולחגוג את הדרך שעוד מחכה לו .
לכל אחד מגיע לפחות פעם בשנה לעצור רגע, להסתכל על הכל מסביב ולהגיד לעצמו " איזה כיף זה להגשים את עצמי ואיזו דרך מופלאה עוד מחכה לי"
מזל טוב לתיק האוכל שלנו שחוגג יום הולדת השבוע, מזל טוב לבלוג שלנו שאוגר בתוכו את האומנות שלנו, מתכונים מכל העולם, סיפורים שמתלווים אליהם , תמונות מושקעות עם הרבה אוירה והכי חשוב החלומות שלנו, המקום בו כל אחד מאיתנו חולק את הצד שלו באומנות, שני צדדים שמרכיבים יחד את "תיק אוכל – בלוג קולינרי" , הבלוג שדרכו כל אחד מאיתנו הגשים גם חלומות מקצועיים , הגשמה אישית ותחושת גאווה על הדרך בה התפתחנו.
יום הולדת שמח לתיק האוכל שלנו ואמן ותמיד הדרך שלנו תהיה טובה כמו מגדל פנקייק עם תותים מעל.
פנקייק קלאסי עם שמנת חמוצה ותותים
רכיבים:
250 גרם יוגורט בטעם טבעי
3 ביצים
1.5 כוסות קמח תופח
30 גרם חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
להגשה :
שמנת חמוצה, סירופ מייפל ותותים טריים
אופן ההכנה:
1. בקערה טורפים יחד את החמאה עם הסוכר והווניל
2. מוסיפים את הביצים והיוגורט וטורפים לממסה אחיד.
3. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים , רק עד שהקמח נבלע.
4. מחממים מחבת נון סטיק בקוטר 18-12 ומשמנים מעט .
5. מניחים כמות של כ- 3/4 מצקת אל המחבת.
6. מבשלים על להבה נמוכה עד שמופיעות בועות והופכים לצד השני.
7. חוזרים על הפעולה עם יתרת המסה.
8. מגישים עם שמנת חמוצה מעל, סירופ מייפל ותותים, או פירות שאוהבים.