מקום שאליו הולכים הוא מקום בו מרגישים בטוחים, מקום שאליו הולכים הוא מקום בו רוצים להרגיש בבית.
בית הוא לא רק קירות וגג , בית הוא הרגשה, בית הוא תחושת בטחון, בית הוא במקום בו זה מרגיש נכון.
יש רגעים בחיים שרציתי לתת בהם את אותה תחושת בית גם לאחרים, כדי שירגישו את אותה תחושת בטחון, אותה תחושה טובה ונכונה.
יש רגעים בחיים שלי בהם חיפשתי את אותה תחושת בטחון בשבילי.
יש חופים שמרגישים לי בבית , במקום הטבעי שלי, עם הגלים והצדפות ויש גם רגעים בהם כתבתי על צדפות כדי להעביר את תחושת הבית לאחרים.
יש מנות שתמיד יגרמו לי להרגיש בבית, לזנייה של פטריות קריספית במיוחד אצלנו בתיק האוכל ושמש בכיסים שמאירה אותה, לזנייה שאומרת בית.
מצרכים:
תבנית בינונית
עלי לזנייה
500 גרם גבינה למילוי ( טבורג\ טוב טעם\ כנען\)
3 שיני שום כתושות
5 פטריות פורטובלו קצוצות ומטוגנות – שומרים 2 כפות מהמלית לטופינג
1 בצל סגול גדול קצוץ מטוגן
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת ומעורבבת עם 100 גרם פרמזן מגורר.
2 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים
1 שמנת לבישול
לטופינג:
4 כפות פירורי לחם מעורבבים עם כף שמן זית
אופן ההכנה:
בקערה רחבה מערבבים יחד גבינה למילוי, תבלינים, שמנת לבישול וביצים.
לאחר מכן מוסיפים שום, בזיליקום ובצל מטוגן לבלילה.
משמנים תבנית בינונית ומניחים 3 כפות מהמלית, מסדרים מעל עלי לזנייה ומעל מלית, מעל המלית מפזרים פטריות וגבינה מגוררת.
מניחים עוד שכבת עלים וחוזרים על הפעולה, מסיימים עם מלית גבינה מהבלילה ומפזרים מעליה פירורי לחם, פטריות וגבינה מגוררת.
עוטפים בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות 25 דקות.
לאחר 25 דקות מסירים את הנייר ואופים 10 דקות נוספות עד להשחמה.