"עונה של פריחה , עונה של התחדשות, עונה של התחלות חדשות .
עונה של ניקיון פנימי וכל מה שהוא מביא עימו .
פתחתי את המקרר ושלפתי משם כל מיני דברים, ידעתי שבסוף תצא מכל הדברים האלו עוגה, איזה עוגה, את זה לא ידעתי והיא יצאה בדיוק כמו שרציתי.
בדיוק כשאנחנו חושבים שהבנו איך הדברים עובדים, הייקום זורק עלינו מהמורה ואנחנו צריכים לאלתר. אנחנו מוצאים אושר במקומות בלתי צפויים וחוזרים לדברים שחשובים לנו יותר מהכל. הייקום מצחיק באופן הזה. לפעמים פשוט יש לו דרך לוודא שנמצא את עצמנו בדיוק במקום שבו אנחנו שייכים" ( מרדית גריי)
עוגת שוקולד ומסקרפונה ללא קמח והרים פורחים מסביב בתיק האוכל שלנו במיוחד לאביב.
עוגת שוקולד ומסקרפונה
מצרכים לעוגה:
5 ביצים
1 כוס סוכר
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם גבינת מסקרפונה
1כפית קפה מגורען
180 גרם חמאה מרוככת
לציפוי:
קקאו
ההכנה:
ממיסים את השוקולד המריר על סיר אדים.
מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד לתערובת תפוחה, מוסיפים את הביצים בהדרגה, את הקפה ואת השוקולד המומס.
מקפלים לתוך התערובת את גבינת המסקרפונה ומעבירים לתבנית בקוטר 26 מרופדת נייר אפייה.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, כאשר בתחתית התנור יש תבנית נוספת עם מים ליצירת אדים.
אופים כ- 30 דקות ונותנים לעוגה להצטנן בתנור.
לאחר הצינון מפזרים קקאו ומגישים.