בחיים לפעמים צריך ללמוד לוותר ולהתפשר, אני עקשנית וגם הוא וכמעט כל פעם אנחנו מושכים לכוונים שונים, אבל עם הזמן שנינו למדנו להוריד מגננות, להתחיל לוותר, להתחיל לשמוע אחד את השנייה ולא ישר לקפוץ ולהביע דיעה, למדנו להתפשר ולפעמים גם לוותר.
"למה בכל דבר צריך להכניס אגוזים" הוא שואל, כשרק הכרנו תמיד הייתי עונה לו" כי זה יותר טעים" כ" כי זה מוסיף ארומה" ועוד 100 משפטים שמסבירים לו למה להכניס אגוזים, כיום אני מוצאת את עצמי מנסה לשדרג לו מתכונים קיימים ובלי האגוזים והפעם בראוניז כשר לפסח- הטוויסט נמצא בפנים,
במקום אגוזים חתיכות של שוקולד ודובדבנים, האמת יצא מדהים גם בלי האגוזים ...
מרכיבים:
220 גרם שוקולד לבישול
180 גרם חמאה- או מחמאה
כוס סוכר
כפית קפה נמס
5 ביצים
4 כפות מלאות של קמח מצות - רצוי טחון דק
50 גרם שוקולד חתוך לקוביות גסות
כוס דובדבנים משימורים או מצנצנת.
קורט מלח
ההכנה:
מחממים תנור מראש ל- 160 -170מעלות
ממיסים את החמאה והשוקולד( 220 גרם), מוסיפים את הקפה המלח והסוכר ומערבבים, מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחת לתערובת, מוסיפים בהדרגה את הקמח מצות ולבסוף מבליעים לתוך התערובת את חתיכות השוקולד והדובדבנים.
ממיסים את החמאה והשוקולד( 220 גרם), מוסיפים את הקפה המלח והסוכר ומערבבים, מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחת לתערובת, מוסיפים בהדרגה את הקמח מצות ולבסוף מבליעים לתוך התערובת את חתיכות השוקולד והדובדבנים.
משמנים קלות תבנית מלבנית בינונית ואופים כ- חצי שעה- לא לאפות יותר מידי , מצננים וחותכים לקוביות.