טוויקס עם טוויסט
לאחוז, להחזיק חזק ולא להרפות, לדעת שמה שטוב נמצא אצלך ביד ולשמור עליו כי לא בכל מקום מוצאים את אותו הדבר.
כולם דומים, כולם מתוקים, כולם טעימים וכולם שונים..
כולם שונים מהרגע שמבינים מה יש בפנים, מאחורי המסכות, מאחורי השכבות, מאחורי אותו ביס שכבר מוכר לנו נעלם הקשה, שהתחלף לו במשהו רך יותר, חצי קשה , משהו אחר, אחר כי אנחנו יצרנו אותו ויודעים שכולו טוב, מבפנים ומבחוץ...
חטיף טוויקס עם טוויסט קטן את הביסקוויט יחליף בצק וניל חצי קשה וחצי רך טוב מבחוץ ויותר מבפנים.
לשכבת הווניל
2 ביצים
1 שקית אבקת פודינג בטעם וניל
חצי כוס קמח
1 כפית וניל
רבע כוס חלב
הכנת שכבת הווניל:
לטרוף הכל יחד ולשטח על תבנית גדולה מרופדת נייר אפייה.
לאפות בחום של 180 מעלות עש שהשכבה העליונה משחימה 15-20 דקות
להוציא ולצנן
לאחר הצינון לחתוך בעזרת גלגלת של פיצה וסרגל את הקצוות ואז למלבנים בגודל הרצוי של החטיף – לכל חטיף ידרשו 2 מלבנים.
למלית: 200 גרם קרם קרמל קנוי\ ממרח חלווה\ נוגט או כל ממרח שמעדיפים – מומלץ קרמל.
לציפוי: 300 גרם שוקולד מריר מסוג משובח
לעיטור- מלח אטלנטי גס
הרכבת החטיף:
ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות כל פעם במיקרוגל או על בן מארי ( סיר אדים) ומערבבים היטב עד שהשוקולד מגיע למרקם נמס ומבריק.
מורחים קרם על מלבן אחד וסוגרים עם מלבן בצק וניל שני כאשר החלק שנאפה על נייר האפייה הוא העליון – על מנת ליצור מראה חלק עם הציפוי.
מניחים את המלבנים על נייר אפייה ומצפים בשוקולד המומס מפזרים מעל מלח עם כל חטיף ושומרים בקופסה אטומה מרופדת נייר אפייה. במקרר עד להגשה.