בחיים ישנן המון מוסכמות חברתיות, מה ללבוש, מה לאכול, מה מותר ומה אסור, מה לשתות....
בחיים יש מן רוטינה מעצבנת של שיגרה, שיגרה של עבודה, קניות, בישולים, הכנות ועוד..
עכשיו קחו את המוסכמות וקחו את השגרה, שימו אותן בצד ותגיעו למתת , לבית של ארז קומורובסקי.
בוקר עם מקבץ אנשים משובחים ועם ארז. אירוח מדהים כמו תמיד ומכל הלב ויין המון יין של יקבי רמת הגולן ומכל הסוגים.
אז שתינו יין אדום עם הדגים והגבינות ויין לבן עם הבשר, ואחד שממש אהבנו ( סובניון בלאן) אז ממנו שתינו עוד קצת J .
אז שם שברנו את השגרה, שברנו אותה בלחמים מדהימים, ירקות וסלטים שכולם מפרי אדמתו של ארז, את המוסכמות שברו לנו הצוות של יקבי רמת הגולן, לא עוד יין לבן עם דגים ויין אדום עם גבינות, כי כשטעים אין חוקים.
אז שתינו יין אדום עם הדגים והגבינות ויין לבן עם הבשר, ואחד שממש אהבנו ( סובניון בלאן) אז ממנו שתינו עוד קצת J .
מנה אחת בלטה במיוחד בין כל מנות הפתיחה שהגיש לנו ארז, מגש גדול ועגול עם פרוסות קולרבי צלויות בתנור עם שמן זית, מרווה ופיסטוקים. טעמים כ"כ ברורים וחדים, כנראה שלירקות שמגדלים לבד יש טעם אחר ובכל זאת ממליצים לכם לנסות.
ואז כשכבר לא היה מקום ומצב הרוח היה בעננים הגיע גם הקינוח המדהים שארז הכין, מן יום שכזה בו שוברים את השגרה ואת המוסכמות, אוכל מדהים, אנשים טובים ויין בשפע, תעשו לעצמכם טובה וסעו למתת לקחת נשימה אחרת מהיום.
קולורבי צלוי:
5 קולרבי קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
4 עלי מרווה קצוצים
מעט פיסטוקים לא קלויים
ההכנה:
מפזרים את הקולרבי על תבנית מתכת בשכבה אחידה.
ממליחים מפלפלים , מזלפים מעט שמן זית, מרווה ופיסטוקים ואופים עד להשחמה קלה.
מומלץ להגיש לצד סוביניון בלאן צונן:
מומלץ להגיש לצד סוביניון בלאן צונן: