בוקר שהתחיל בצפון, בבוסתן הגליל, קפיצה למקום בו נמכרים כל הפירות שאנחנו אוהבים, שילוב של תחילת פירות הקיץ, ענבים, סברס ,אפרסק, תוספת אקזוטית של אננס טרי ומלון, אלו ועוד הפכו לסלט הפירות שלנו, שמעליו פיזרנו פיצוחים מתוקים סלט שהזכיר לי ציור צבעוני, צבעים שמתחברים, רגשות שהיו באותו בוקר, שמש שיצאה, ומצב הרוח, כל אלו הרכיבו בסופו של דבר יצירה. התחלה של קיץ, התחלה של בוקר עם סלט פירות שהמשיך לטיול בעכו העתיקה והסתיים בקרטיב בטעם מלון באוטו, המתכון שלנו ליום מושלם של תחילת הקיץ J
לפיצוחים המתוקים:
רבע כוס פקאנים, רבע כוס בוטני קשיו, רבע כוס שקדים, רבע כוס גרעיני חמנייה ניתן להוסיף תוספות לפי העדפה אישית: צימוקים, רבע כוס של בוטנים\ אגוזי מלך.
3 כפות סילאן, רבע כפית קינמון, כף שטוחה של שמן קנולה.
ההכנה:
מערבבים בקערה את הפיצוחים שהרכבנו לפי בחירה, מוסיפים את הקינמון וכף שמן הקנולה, מערבבים היטב ואז מוסיפים 3 כפות סילאן, מערבבים שוב ומשטחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, אופים 20 דקות בחום של 160 מעלות . מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.
חותכים את הפירות לקוביות , מפזרים מעל סלט הפירות פיצוחים מתוקים בנדיבות.