בשיא החום יש את הרגע הקטן ההוא שמתגעגעים לחורף , הרים מושלגים אויר קר ותחושה קרירה בכל הגוף.
בשיא החום יש את הרגע ההוא בו הכי מתאים להיזרק באיזה חוף טרופי מול הים ואיזה שייק של קוקוס קר.
בשיא החום בחרנו שלגון שמזכיר את הקור של החורף ואת הקיץ הטרופי.
שלגון חלב קוקוס, דובדבנים ושוקולד לבן
להכנה: מקלות ארטיק מעץ ( להשיג בחנויות יצירה) , מתקן להכנת ארטיקים
- 150 מ"ל יוגורט בטעם טבעי
- 250 מ"ל חלב קוקוס
- 1 כפית תמצית וניל
- 100 גרם אבקת סוכר
- 3 כפות פודינג וניל
- 200 גרם שוקולד לבן מומס מעל קערית מים חמים
- חצי כוס של דובדבנים או פירות יער קצוצים טריים או קפואים+ כפית אבקת סוכר.
ההכנה:
לערבב יחד 5 כפות של חלב קוקוס קר מתוך הכמות של חלב הקוקוס עם 3 כפות פודינג וניל
לחמם את חלב הקוקוס עם אבקת הסוכר- לערבב היטב, להוסיף את תמצית הוניל, להסיר מהאש ולהוסיף את חלב הקוקוס עם פודינג הוניל.
בכוסות פלסטיק מתאימות או במתקנים להכנת שלגונים להניח כף שוקולד לבן וכפית דובדבנים קצוצים ואז למלא את המיכל המלית הקוקוס עד החצי, לאחר מכן להוסיף עוד כף שוקולד לבן וכפית דובדבנים, ממלאים שוב במלית מניחים בתוך המתקן או כוסית הפלסטיק מקל של ארטיקים ומקפיאים.
* אופציה למי שרוצה להוסיף לחלב הקוקוס 1/3 כוס של פינקולדה.