אדום מסמל תשוקה, ירוק מסמל שפע, לבן מסמל טוהר, סגול אני פשוט אוהבת, שחור נותן את הטון ובצק משמש לקנבס הציור.
כן פיצה לא פיצה, אפויה בשלל צבעים, כן פוקאצ'ה לא פוקאצ'ה, אבל קריספית וצבעונית.
התבנית השמחה כך נקרא לה: בצק שמרים טרי, פרוסות של זוקיני, עגבניות, בצל, זיתים ומוצרלה על מצע של זיתים טחונים, התבנית שבאה מאהבה, אהבה לצבע, אהבה לחיים, אהבה לטעם טוב ומגוון, יש האומרים שלחם אופים מהלב ולא מהיד, ריח השמרים, המאפה שתופח ומשאיר צפייה לבאות, ממש כמו אהבה, התבנית השמחה שבאה מאהבה גדולה, לא צריך הרבה כדי לדעת שהוא אוהב, מספיק הביס...
לבצק ( מספיק לשתי תבניות מלבניות בינוניות)
500 גרם קמח לבן
2 כפיות של שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
3-4 כפות של שמן זית
1/3 + 1 כוסות של מים פושרים
להכנת הבצק:
מערבבים בקערה קמח + שמרים יבשים +סוכר., יוצרים גומה בקערה שופכים לתוכה כוס מים אחת + השמן והמלח, מתחיילים ללוש ומוסיפים את 3\1 כוס המים הנוספת עד שנוצר בצק גמיש, יוצרים עיגול , מקמחים קלות ועוטפים בניילון נצמד, מתפיחים כ- 1/2 שעה.
מוציאים את כדור הבצק, מחלקים לשניים ובעזרת ידיים משומנות בשמן זית משטחים כל כדור בצק לתבנית מלבנית בינונית משומנת מראש, בעזרת האצבעות יוצרים לחיצות קטנות מסביב.
לציפוי:
1קופסת שימורים של זיתים מגולענים שחורים
3 עגבניות תמר חצויות ופרוסות
2 זוקיני בינוני פרוס לפרוסות דקות
1 בצל סגול פרוס לרצועות
מלח גס לפיזור
300 גרם גבינת מוצרה מגוררת או בייבי מוצרלה.
רבע כוס עלי בזיליקום
שמן זית
4 שיני שום
להכנה:
טוחנים יחד את הבזיליקום עם חצי קופסת זיתים משומרים, שיני השום וכף שמן זית, לאחר מכן מורחים על שתי התבניות עם הבצק.
את שאר הירקות מערבבים בקערה עם כף מלח גס ו- 3 כפות שמן זית ומסדרים על מצע הזיתים הטחונים לפי הסדר שאוהבים.
מפזרים בין הירקות את המוצרלה, מתפיחים כ- 20 דקות ואופים בחום של 200 מעלות עד שהמאפה משחים לדרגה שאוהבים- כ- 20-25 דקות אפייה.