יש משהו סקסי בקיץ, יש משהו באויר שאי אפשר להסביר, השמש הכל כך חמה שנמצאת מעל וגורמת לנו רק לרצות לרוץ אל הים, משקפי השמש שמחביאות מאחוריהן מבט חודר.
והשלגונים, שלל צבעים, שלל טעמים, שלל צורות אין דבר יותר מפתה מהם בקיץ.
בבוקר נכנסת למכונית, שמלה קייצית חדשה משקפי שמש בצבע לבן ושלגון ורוד ורוד שמלא כולו בבריאות טבעית.
שלגון של יוגורט עם פירות טחונים ובלי סוכר, מנת בריאות שאוטומטית עושה את הבוקר לנעים וקריר.
כשהוא חוזר בסוף היום, כשהערב יורד בפריזר מחכה לו הגרסא השנייה של השלגון הקייצי הבריא, בלי צבעי מאכל, בלי תוספות מיותרות, פירות טחונים יחד עם עראק יוצרים יחד את השלגון האולטימטיבי לסיים איתו את היום שבחוץ ולקרר את הגוף.
יש משהו מפתה בשלגון שהכנתם לבד וקבעתם לו בדיוק איזה טעם יהיה לו, הביס הראשון כבר יגרום לכם להבין שיש משהו סקסי בקיץ שאי אפשר להסביר....
לשלגון הפירות והיוגורט: ( כמות שהספיקה ל- 4 יחידות שמתקן המיוחד לארטיקים)
2 מיכלים קטנים של יוגורט בטעם טבעי
4 כפות של חמוציות או פירות יער קפואים
כפית דבש
1 בננה ( ממולץ מאוד לא חובה ומומלץ לקנות בננות לחתוך ולהקפיא)
4 כפות של דובדבנים טריים מגולענים.
ההכנה: טוחנים הכול יחד, מעבירים למתקן המתאים או לכוסיות מניחים מקל ארטיק ומקפיאים.
- הערה למי שמעדיף שלגון מתוק יותר יש אפשרות להוסיף לתערובת 3 כפות סוכר
להכנת שלגון הפירות והאלכוהול: כמות ל- 4-6 שלגונים
1 כוס של מלון חתוך לקוביות
חצי כוס של ענבים ירוקים קפואים
בערך 8 עלי נענע ללא גבעות
4\1 כוס של עראק.
ההכנה:
טוחנים הכול יחד ומעבירים למתקן מיוחד או לכוסיות קטנות מניחים במרכז מקל של ארטיק ומקפיאים.
* להכנת השלגונים יש להצטייד בתבניות המיועדות להכנת שלגונים ביתיים או בכוסות פלסטיק.
בנוסף יש להצטייד במקלות ארטיק ונייר כסף לכיסוי הכוסות לפני ההקפאה.